Щом Борисов няма доблестта сам да си даде имунитета, а

...
Щом Борисов няма доблестта сам да си даде имунитета, а
Коментари Харесай

Нинова: Щом Борисов няма доблестта сам да си даде имунитета, ние ще го свалим с гласуване

Щом Борисов няма доблестта самичък да си даде имунитета, а болшинството го крие, ние ще го свалим с гласоподаване. Това съобщи Корнелия Нинова откакто БСП внесе искане за гласуване свалянето на имунитета на Бойко Борисов.

Тя акцентира, че задачата е да се извърши законът. „ Петдневният период изтече и никой нищо не прави. Целта е да дадем опция на господин Борисов да потвърди думите си, че е почтен по тези каузи. Няма да стане, в случай че не си смъкна имунитета и няма транспарантен и почтен развой “, безапелационна е Нинова, представена от БГНЕС.

Тя разяснява, че от Българска социалистическа партия гледат негативно на основаване на комисия по имунитетите. „ Защото чухме записите, в които се възнамерява тази комисия да " тупа топката " 6 месеца, с цел да изпере Борисов. Очевидно основаването на такава комисия не е за да се разкрие истината, а да се избави Борисов от наказателно гонене “, добави Нинова.

Лидерът на левицата добави, че Иван Гешев търпи доста упреци, че през годините като основен прокурор „ не направи доста неща “. „ Същият основен прокурор пазеше тези хора, не започваше наказателните каузи, за които и ние няколко пъти сме алармирали “, сподели
Нинова, само че посочи, че от Българска социалистическа партия биха желали да доведат нещата  докрай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg