Що за наглост - да се паркираш на пясъка, на

...
Що за наглост - да се паркираш на пясъка, на
Коментари Харесай

Украински джип на метри от морето в Несебър запали мрежата

" Що за безочливост - да се паркираш на пясъка, на плажа в Стария град в Несебър, къде е полицията? ". Този пост в обществената мрежа Facebook от през вчерашния ден провокира остра полемика по тематиката. На фотосите се вижда джип с украинска регистрация, който е паркиран на метри от морето.

" Дали колата е паркирала, или спряла за малко въобще не е ясно. Ако джипът е спрял за малко там да не пречи на придвижването, какво толкоз. Тово даже не е плажът на Буната, а единствено подстъп към него. Хайде да не издребняваме толкоз ".

" Пълна безредица и безвластие. Затова и туризмът запада в нашия град, тъй като никой не пази и всеки си прави каквото си желае и се прави на популярен. Много скоро качествените туристи ще ни заобикалят и ще могат всички да си паркират където си пожелаят, в случай че желаят и в морето.

Сами си го вършим с непукизма си, само че и не е надалеч времето да си берем плодовете на величието. До едно време се лежи на остарели лаври, другите общини дръпнаха напред, а нашият град-държава зацикли и запада, даже градове и села желаят да се отделят, тъй като нищо не се случва. И не е отговорна единствено Общината, а и ние като общество ", гласят два от мненията в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР