Що за човек трябва да си, за да искаш да

...
Що за човек трябва да си, за да искаш да
Коментари Харесай

С мозък като футболна топка и с душа на плазмодий! Жена му бременна, а Джино си вади „меча” под път и над път

Що за човек би трябвало да си, с цел да искаш да обладаваш други дами, до момента в който брачната половинка ти носи твоето бебе?! Това се питат околните на Джино Бианкалана, който стори точно това.

Двукратният първенец на „ Биг Брадър ” е кръшнал на Кристиана Канева и това е основната причина за раздялата им. За следващ път някогашният на Джена потвърждава, че е обикновено момче.

В последните седмици от бременността Криси била много издута, а това на мъжа й не му се коствало по никакъв начин секси. Толкова доста му липсвал сексът, че „ оправил ” първата срещната.

Другата причина за раздялата на Джино с Кристиана е голямата интелектуална бездна посред им. Той е с равен като футболна топка мозък, който се гордее, че не е прочел нито една книга през живота си. Освен това се оказа и с душа на плазмодий, щом изневерява на жена си, която на всичкото от горната страна е по-красива и по-млада от него.

От своя страна Канева е доктор, има висше образование  и продължава да се развива в интелектуален и мисловен проект. Тя има голям брой ползи, чете книги и има много тематики за диалог.

Изневярата демонстрира, че Джино не е единствено простоватото момче, за което го смятат, само че и много подъл човек. За него от дълго време се приказва, че е лъжец и апаш, а в този момент към това щев бъде прибавено и кръшкач.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Джино
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР