Що се отнася до здравословните напитки, сокът от нар е

...
Що се отнася до здравословните напитки, сокът от нар е
Коментари Харесай

4 причини да започнете да пиете сок от нар още сега!

Що се отнася до здравословните питиета, сокът от нар е непроявеният воин, който всички ние би трябвало да почитаме малко повече. Има доста звук към сок от алена боровинка, ябълков сок и даже зелевия сок. И въпреки всичко те да са в действителност потребни, сокът от нар заслужава също толкоз внимание. Когато се употребява умерено, сокът от нар може да спомогне за поощряване на здравето на сърцето, да поддържа кожата ви блестяща и даже да помогне при тренировките ви. Ето по какъв начин:
1. Пълен е с антиоксиданти
Обширни проучвания потвърдиха, че сокът от нар съдържа обилие от антиоксиданти, които оказват помощ да се предотврати възпалението в тялото. Например, има доста антиоксиданти, наречени полифеноли, за които е известно, че се борят с нестабилни молекули, които могат да причинят увреждане на вашите кафези и ДНК с течение на времето.
2. Пълен е с витамини
Освен че е цялостен с антиоксиданти, сокът от нар е цялостен и с витамини. Говорим за витамин С, който ви оказва помощ да поддържате кръвоносните съдове, костите и хрущялите си в най-хубаво положение, както и витамин К, с цел да подкрепи здравословното съсирване на кръвта и да помогне на раните да заздравеят.
3. Той предизвиква положителното здраве на сърцето
Поради своята антиоксидантна мощ, сокът от нар може да намали холестерола, в случай че се употребява постоянно. Тази напитка има повече антиоксидантна мощност от зеления чай и другата ни обичана алена напитка - аленото вино.
4. Прави косата и кожата блестящи
Напитката може да понижи появяването на бръчки, защото витамин С оказва помощ за производството на колаген; може да се бори с досадното акне; и даже може да обезпечи слънцезащита.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР