Що се отнася до здравето на кожата и убиването на

...
Що се отнася до здравето на кожата и убиването на
Коментари Харесай

Течен или обикновен сапун: Как да изберете?

Що се отнася до здравето на кожата и убиването на микроби, доста хора се чудят дали да посегнат към течния, или елементарния сапун.
Какво тъкмо е сапунът?
 Ето по какъв начин течният сапун може да се окаже рисков Ето по какъв начин течният сапун може да се окаже рисков
Мерките за предотвратяване от ковид са фокусирани върху спазването на положителни хигиенични практики, целящи да осуетят разпространяването м...
FDA има строго определение за това какво е „ сапун “ - композиция сред мазнини или масла с алкали като луга. Голяма част от сапуните на пазара са направени от синтетични съставки, тъй че в действителност не дават отговор на определението.
Кой сапун отстранява повече замърсявания и микроби?
Когато става въпрос за разчистване на кожата ви, можете да бъдете спокойни. От санитарна позиция няма значение в каква форма е сапунът ви. И двата типа са еднообразно ефикасни за понижаване на патогените и унищожаване на мръсотията.
Използвайте течен сапун за хидратация
 Ползи от използването на домакински сапун Ползи от използването на домакински сапун
За изгодите от домашния сапун са толкоз доста, че може би ще ни би трябвало през целия ден с цел да ги изредим. За никой не е загадка, че можем да го из...
Ако желаете да предпазите ръцете си от изсъхване и напукване, може да имате по-голям шанс с течната формула. Обикновените сапуни постоянно имат високо pH, което може да докара до дехидратиране и изсушаване на кожата ви.
Използвайте елементарен сапун, в случай че желаете по-чисти съставки
Важно е да внимавате за съставките в сапуна си, тъй като доста химикали могат да преминат през кожата и в кръвта. Колкото повече си миете ръцете, толкоз по-голям е капацитетът за струпване на токсични съставки. Понякога елементарните сапуни съдържат повече естествени съставки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР