Що се отнася до руското ръководство, конфронтацията със Запада достигна

...
Що се отнася до руското ръководство, конфронтацията със Запада достигна
Коментари Харесай

Путин засилва военния натиск върху Украйна, тъй като очаква западната подкрепа за Киев да намалее

„ Що се отнася до съветското управление, борбата със Запада доближи повратна точка: Украинската контраатака се провали, Русия е по-уверен от всеки път и пукнатините в западната взаимност се популяризират “, сподели Татяна Становая, старши помощник в Центъра за Евразия на Карнеги Русия, в неотдавнашен разбор.

Пакетът за помощ за Украйна е в застой в Съединени американски щати. Конгресът, защото републиканците упорстват да се обвържат повече пари с измененията в сигурността на границата сред Съединени американски щати и Мексико, против които се опълчват демократите. Миналата седмица Европейският съюз не съумя да се споразумее за пакет от 54 милиарда $ финансова помощ, от която Украйна обезверено се нуждае.

На фона на тези признаци на изтощена западна поддръжка, Русия ускори натиска си върху украинските сили на няколко елементи от повече от 1000 километра (620 мили) фронтова линия.

„ Руската войска от октомври се пробва да завземе самодейността по целия фронт в няколко области “, сподели Майкъл Кофман, боен екс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР