Що е то любов между мъже, коя е думата, която

...
Що е то любов между мъже, коя е думата, която
Коментари Харесай

Особен урок във Второ училище в Благоевград! Учителка се саморазправя с 13 г. ученик, обяснявайки му що е то любов между мъже, в кой род е думата, която я описва и какво точно значи пед...ас

Що е то обич сред мъже, коя е думата, която я разказва, в кой жанр е думата пе... ас и за какво възпитаник я е използвал по отношение на жена- учителка. Такъв урок се състоял в петък, предходната седмица, пред шестокласници във Второ главно учебно заведение в Благоевград, в часа по осведомителни технологии и предприемачество.

Урокът се провел с присъединяване на 13-годишния Иван, махленски от учителката, че я нарекъл "пе.... ас. ". В тази връзка пред всичкиученицигоспожатазапочнала един унизяващученика разпит- знае ли той що е то "пе... ас ", какво значи тази дума.

"Напиши я на дъската, кажи ми от кой жанр е?!, питала учителката изумения шестокласник, кажи ми от кой жанр е и като е от мъжки жанр, за какво си я използвал по отношение на мен, споделиха ми, че по този начин си ме наричал, нареждалаучителката с звук, нетърпящ несъгласие. " Значи не знаеш какво значи тази дума, ето ти речника, чети. На отхвърли да прочете написаното, учителката сграбчила речника и пред всички възпитаници почнала да чете:

П.... стията е... обич сред еднополови, сред мъже и т. н. На фона на това "литературно " четене, в записан видеоклип, се чува кикотътна 13- годишните възпитаници. Въввидеоклипа, с който Struma. com разполата, се вижда и чува мощно ядосаната преподавателка, която организира разпита си, поставила ръцете си на буквата Ф, пред лицето наунизения шестокласник, който съгласно нея употребявал думи, чието наличие не знае..

Случаят провокира скандал в учебното заведение. Родителите на 13-годишния Иван, известни жители, майката е учителка, а бащата ортодонт, неотложно са подали тъжби до РУО, Министерствотона образованието, Закрила на детето и прокуратурата, в която са описали държанието на учителката.

" Жалбата дойде в районния инспекторат през вчерашния ден и неотложно през днешния ден изпратихме инспекция в учебното заведение. На място бяха психолог и специалист, които са разговаряли с ученика, продължаваме инспекцията до изясняване на случилото се.

Родителите на Иван, с които се свързахме настояват, че през днешния ден синът им е бил разпитвантри часа, казвали му, че е разстроил безпределно учителката си, която се е поболялазаради него и т. н. И за този разпит те са пуснали нова тъжба до министерството на образованието,тъй като съгласно тях е душевен тормоз над детето им

. " Неискаме казусът да се замете, да се потули, вижте във видеото накакво оскърбление е подложено детето ни, това ли е методът, пред целия клас, да го унизяват, още повече, че учителката не го е чула да я наскърбява, някой и бил споделил, ами в случай че не е по този начин, тъй като синът ни твърди, че не е употребявал подобнадума, отхвърля и пред учителката, само че тя като че ли не го чува. Да ни бяха извикали, да ни кажат, в случай че в действителност имат доказателства, че Иван е приказвал такива неща.... Надявам сеинституциите да си свършат работата, това са въпреки всичко деца, с цел да ги занимават с сходни пояснения, безапелационни са родителите на Иван.

От инспектората отхвърлят формален коментар, до момента в който не завърши инспекцията в учебното заведение. Ще съобщим детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР