Щетите на ул. Митрополит Панарет са предизвикани от самокатастрофирал джип.

...
Щетите на ул. Митрополит Панарет са предизвикани от самокатастрофирал джип.
Коментари Харесай

Екшън в центъра на Пловдив! Джип се вряза в къщата и стълба

Щетите на ул. " Митрополит Панарет " са провокирани от самокатастрофирал джип. Рано тази заран водачът на огромното возило е изгубил надзор над ръководството и се е врязал в къща и дирек на ъгъла на улицата под Трихълмието, на кръстовището с ул. " Иван Хаджийски ", написа trafficnews.bg.
По неофициална информация във возилото е имало четирима души. Съсед е подал сигнал към 112, а на мястото е пристигнала полиция. Не е ясно дали водачът е бил под въздействие на алкохол.
Сериозно е потърпевша фасадата на къщата, намираща се на ъгъла на кръстовището, само че по-сериозният проблем, който основава риск за жителите, е уличният дирек.
Бетонният дирек, част от уличното осветяване, е мощно злепоставен и съставлява голяма заплаха за преминаващите наоколо. Затова от ранното утро на мястото пристигнаха представители на градската власт в лицето на районния кмет на " Централен " Георги Стаменов.
По преценка на инженери е решено стълбът да бъде отстранен. Демонтажът ще стартира след броени минути, което ще наложи затварянето на ул. " Митрополит Панарет " за най-малко час.
Към този миг екипи на другите информационни мрежи, преминаващи през сектора и употребяващи стълба и прилежащата инфраструктура, са на мястото и изместват трасетата, с цел да не се стигне до повреда.
На мястото има и кран, с чиято помощ, след затваряне на трасето, ще бъде демонтиран стълбът. Екипи на Четвърто районно ръководство и Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " ще координират процесите и придвижването.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР