Щеше да е голяма грешка, ако парламентът беше излязъл с

...
Щеше да е голяма грешка, ако парламентът беше излязъл с
Коментари Харесай

Цв.Цветанов: Щеше да е голяма грешка, ако НС беше излязъл с декларация по случая Скрипал“

" Щеше да е огромна неточност, в случай че Народното събрание беше излязъл с декларация в поддръжка на държавната позиция по случая „ Скрипал “. "  Това съобщи в местността „ Рупите “ ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, като още веднъж удостовери своята персонална увереност, че България като евроатлантическа страна би трябвало изрично да поддържа Англия. 

Цветанов посочи като заслуга на ГЕРБ да не се стигне до декларация на  Народно събрание по случая „ Скрипал “ и беше безапелационен, че зад  този сюжет стои Българска социалистическа партия:

" Българска социалистическа партия желаеха да въвлекат Народното събрание с една декларация, с една позиция, която щеше да бъде доста неверна. Когато към този момент излезе с позиция, няма по какъв начин да направиш назад деяние. И декларираната позиция на Народното събрание към този момент е доста по-сериозен уговорката на страната и на институцията български парламент. "
Заместник- ръководителят на ГЕРБ  посочи, че позицията на държавното управление е с отворена опция за смяна и решението да не отзовава българския дипломат в Русия, не е непроменимо. Според Цветанов и в този момент има задоволително причини за съветска диря в отравянето на  агента  с английско поданство Сергей Скрипал и неговата щерка:

" Аз имам вяра на Англия и на резултатите и изводите, които са създали съответните специфични служби. Тук има струпване на доста събития,  доста сходни произшествия станаха във Англия и в света, и всичко води към Русия. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР