Щеше да е добре обстановката, в която работим, да е

...
Щеше да е добре обстановката, в която работим, да е
Коментари Харесай

Никола Минчев: За 100 дни се справихме добре


Щеше да е добре ситуацията, в която работим, да е друга, само че считам, че за тази извънредно тежка конюнктура, при избухнала война покрай нас, държавното управление и Народното събрание се оправят добре в границите на тези 100 дни. Стремежът е да се увеличи темпото на измененията, които четирите обединения в ръководството сме си заложили като цел. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, представен от Българска национална телевизия.

Войната неизбежно води до рецесии, до повишаване на цените, само че това не е единствено български проблем, а световен, акцентира Никола Минчев. Избори сигурно ще има след три години и половина, съобщи той. "Един от съдружните сътрудници би трябвало да размишления за присъединяване си в ръководството, с цел да се случат предварителни избори, само че не виждам такива предпоставки ", добави Минчев.

Заяви, че другите визии за Украйна в обединението не вредят на общата позиция на България, която този път е ясно изразена и това се прави оценка от нашите сътрудници, в това число и от украинския президент Володимир Зеленски.

"Има план на решение за покана към господин Зеленски да бъде изслушан в българския парламент. В момента се преглежда от комисии, като по-късно ще влезе и в зала. Ако бъде признато, ще бъде отправена покана към господин Зеленски. Аз персонално поддържам и ще се веселя това да се случи ", сподели ръководителят на Народното събрание.

Изслушването на Зеленски не води след себе си автоматизирано чуване на Владимир Путин, безапелационен бе Никола Минчев.

"Планът за възобновяване следва да бъде подписан в идващите две седмици. На финалната права сме и скоро ще можем да се поздравим с един добре модифициран и заключителен проект. По този проект в стопанската система на България ще влязат извънредно съществени средства. Тези пари този път ще бъдат употребявани по предопределение - за стимулиране на стопанската система ", сподели той.

Изпращането на оръжие за Украйна въобще не е на дневен ред, безапелационен бе Никола Минчев. Този въпрос не е бил коментиран и при визитата на Лойд Остин у нас. Позицията на държавното управление и Народното събрание е единна - изпращаме филантропична помощ и това се прави оценка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР