Щерката на Ицко Финци е одрала кожата на майка си.

...
Щерката на Ицко Финци е одрала кожата на майка си.
Коментари Харесай

Щерката на Финци одрала кожата на жена му!

Щерката на Ицко Финци е одрала кожата на майка си. Тригодишната Матилда е цялостно копие на половин ката на филмовия артист - Лиза Боева . Дъщерята на Ицко има носа на своята майка. Детето е русо, също както и Лиза. Приятели и родственици на двойката са уверени, че дребната Матилда е наследила хубостта на своята майка.

„ Лиза и детето са като две капки вода “, безапелационни са от кръга на Финци . Ицко помага доста в грижите за дребната си наследница. 87-годишният артист се усеща млад, когато оказва помощ в развъждането на рожбата си. Въпреки че е в преклонна възраст, Финци прави всичко, което се изисква от един баща - анулира половинката си от време на време, когато дребната се разплаче, храни детето и го развеселява.

Редовно Ицко свири на цигулка или на различен инструмент на дребната си наследница. звукът успокоява Матилда, когато е в неприятно въодушевление. Това признава дамата до Финци - Лиза. Режисьорската не стопира да акцентира какъв брой грижлив татко е Ицко.

„ Той е необикновен! “, споделя Лиза . Матилда към този момент назовава родителите си „ мама “ и „ тате “. Хлапето приказва свободно и разбираемо, макар че по-някога си приказва на „ своя “ език. Ицко и Лиза се ожениха през 2017 година. Малко по-късно на бял свят се появи първото им дете Матилда . Преди време Финци разкри, че с Лиза пробват да си създадат още едно дете, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР