Щерката на Гала, която в момента кара за втори път

...
Щерката на Гала, която в момента кара за втори път
Коментари Харесай

Щерката на Гала:Карам ковид №2 съвсем различно

Щерката на Гала, която сега кара за повторно коронавирус призна, че вирусът я е повторил, само че с радикално разнообразни симптоми-кашля доста и поддържа температура. Както Hotnews.bg към този момент писа, в първите дни Мари не се усещаше по никакъв начин добре, само че през днешния ден към този момент се надява неприятното да е зад тила й. За първи път тя пипна китайската болест тъкмо през 9 месеца.



Мари Будева сега се лекува в дома си, който дели дългогодишното си гадже. Синът на Джуджи обаче не е болен, само че също е под карантина. Изолацията на влюбените не им тежи, тъй като младата дама, която приключи висшето си обучение единствено преди няколко седмици, обожава да си седи вкъщи. Тя не живее със свекърва си, нито с фамозната си майка, само че към този момент не показвала дома си. Обещава обаче да го направи скоро.



Дъщерята на водещата на "На кафе " за първи път се болести от майка си в края на есента,а в този момент го прихвана на почивката си на морето, където бе с другари. Веднага щом един от компанията дал позитивен тест, Мари се прибрала скоропостижно от ваканцията си. Направила си два теста, антигенен и PCR – и двата се оказали позитивни.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР