Щерката на Гала има сериозни амбиции да прави кино кариера.

...
Щерката на Гала има сериозни амбиции да прави кино кариера.
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала двойничка на холивудска звезда СНИМКА

Щерката на Гала има съществени упоритости да прави кино кариера. Мераците на чаровната Мари Константин се нараснали фрапантно след дебюта й в хитов уеб сериал наскоро. В " Унилайф ", който се излъчва по Vbox7 тя ловко изкушава с сексапил и усмивки собствен връстник. И въпреки към този момент нито младото момиче, нито майка й да загатват за новата пристрастеност в живота на Мари, тя е повече от ясна.

Студентският уеб сериал „ Унилайф ” пък, се оказа самобитно продължение на сполучливия тийн сериал „ Не по този начин, брат ”, чийто воин Мишо стана изключително известен във виртуалното пространство. На същата бърза популярност евентуално се надява и Мари, с цел да пробие по-бързо в кино средите. Чаровницата постоянно е споделяла, че не желае да стои постоянно в сянката на именитата си майка, по тази причина и непрекъснато търси опция да потвърди себе си отвън сферата, в която от години се известната й родителка.

Засега Мари ще потвърждава единствено " какъв брой готина мацка е " в уеб сериала, което за момента доста добре й се получава. " Аз съм Мишо – оня, задръстеният, с готиния брат. Пак съм себе си, нямам гадже, само че този път, с изключение на суперинтелигентен, съм и напряко супер. Готов съм за ново начало. Студент първа година в влиятелния Американски университет в Благоевград, където никой не знае за срамното ми минало и се обрисува едно славно бъдеще. Този път имам суперплан – крепко учене, яки тренировки и никакви мацки… те единствено ме разсейват ”, сподели още в заставката Мино Караджов (Мишо в сериала, б.а.), а една от „ мацките, които го разсейват ”, е точно Мари Константин. И както към този момент казахме - неин кинодебют, написа show.blitz.bg.

Любопитна детайлност е, че щерката на Гала към този момент има даже собствен кино двойник и това е световноизвестната актриса Дакота Джонсън (изиграла Анастейша в лентата „ 50 нюанса сиво ”, б.а.). Визуалните прилики посред им са потресаващи! 20-годишната Мари има освен същото лъчение, само че и същия вид прическа, с каквито виждаме и Дакота Джонсън. Даже и усмивките им са едни и същи. Така че, в случай че реши да влезе в нейния облик някой ден, Мари няма да има никакви проблеми.

С появяването на Мари Константин в уеб сериала пък, към този момент цялото семейство на Гала е на екран – тя самата, щерка й Мари и възлюбеният на тв водещата – Стефан, който до неотдавна гледахме като ВИП съквартирантит в Къщата на " Биг Брадър ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР