Ще започнем разговорите с “Продължаваме промяната. Те ще бъдат доста

...
Ще започнем разговорите с “Продължаваме промяната. Те ще бъдат доста
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: Разговорите с ПП ще бъдат доста тежки

" Ще стартираме диалозите с “Продължаваме смяната ”. Те ще бъдат много тежки на фона на рецесията, която се очерта със 70-те съветски дипломати. Затова през днешния ден внесохме искане в Народното събрание министър-председателят Кирил Петков да даде напътствие за отсрочване на нотата за личност нон-грата и нормализиране на връзките сред Руската федерация и България ", това сподели в предаването “Още от деня ” депутатът от “БСП за България ” Борислав Гуцанов.

“За жал, даже не се стигна до разглеждане в Народното събрание, което сподели, че огромна част от народните представители не схващат какво тъкмо се случва и какъв дневният ред на обществото и какво би трябвало да бъде взето като решение. Това ни слага в по-затруднено състояние при диалозите, които стартират на следващия ден ”, означи той.

Според парламентариста националната сигурност на страната е задача от първостепенно значение, като под национална сигурност той няма поради само отбранителната дарба на страната.

“В националната сигурност са и приходите на хората, и обществените придобивки на хората - нещо, което Българска социалистическа партия съумя да наложи и направи с актуализацията на бюджета и за младите фамилии, и за пенсионерите, посредством и на нашите съдружни сътрудници. Национална сигурност е и стопанската система на страната, по тази причина е толкоз основно по какъв начин ще се развият връзките ”, изясни Гуцанов.

Той посочи, че Българска социалистическа партия не упорства само за доставки на съветски газ, а да се търсят най-изгодните цени и най-сигурните доставки за страната ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР