ще забавят обслужването на пътниците си в понеделник, като 351

...
ще забавят обслужването на пътниците си в понеделник, като 351
Коментари Харесай

Стачка в Германия отменя 351 полета в понеделник


ще забавят обслужването на пасажерите си в понеделник, като 351 полета ще бъдат анулирани, заради планувано 24-часово прекъсване на работата от чиновниците, отговарящи за сигурността, заяви браншовият профсъюз " Верди ", представен от “Франс прес ”.

„ Ще би трябвало да чакаме по-дълго изчакване и анулация на полети “, сподели синдикатът, който насочи апел в поддръжка на настояванията за по-високи заплати и възстановяване на изискванията на труд.

Ще бъдат анулирани 351 полета от Берлин, Бремен, Хамбург и Хановер, което би трябвало да засегне близо 100 000 пасажери, пресметна летищната асоциация А Де Фау.

Генералният ѝ управител Ралф Байзел осъди " произвола " на синдиката в миг, когато летищата към момента се възвръщат от, по думите му „ най-дълбоката рецесия в гражданската авиацията ".

Синдикатът " Верди " води договаряния с Федерацията на фирмите за въздушна сигурност за приемане на почасови нараствания за нощен труд и почивни дни и се надява, че тази стачка, третата от сходен мащаб от началото на годината, ще убеди федерацията да направи отстъпки.

„ Работата 24 часа дневно, седем дни в седмицата има негативно влияние върху фамилния живот на чиновниците. Условията на труд би трябвало да станат по-привлекателни, тъй че задоволителен брой хора да са подготвени да правят тази работа “, споделят от синдиката " Верди ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР