Ще вземете една-две оставки, за да потушите напрежението в Перник,

...
Ще вземете една-две оставки, за да потушите напрежението в Перник,
Коментари Харесай

Нинова за безводието в Перник: Оставките не решават проблема

Ще вземете една-две оставки, с цел да потушите напрежението в Перник, само че това не взема решение казуса. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група.

"Шокирани сме от обстоятелството, че заместник-министър тук сподели, че е схванал от медиите, че с изключение на в Перник и в други градове има режим. Това изречение споделя всичко и удостоверява вчерашните ни думи за безхаберие и изтощение. Областният шеф на Перник през вчерашния ден чак на третата година от ръководството съгласно заместник-министъра била схванала, че има пълномощия и отговорности по въпроса със снабдяването на вода в Перник. Това споделя всичко какви хора назначавате ", уточни Нинова.

Нинова за водата: Хората вместо вложения получават легени

Тя обърна вниманеи, че ръководещите са трансферирали виновността на ВиК операторите, на кметовете. "Вчера господин Нанков си позволихте да обвините националната рецесия с водите кмет на Българска социалистическа партия. Щях да ви запитвам през вчерашния ден кметът на Перник чий беше. Кметът на Шумен какъв е? А на Ловеч? Поне в тази голяма национална рецесия да не подхождате по този начин. Няма никакво значение какъв е кмета ", уточни още Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР