Ще водим разговори с партиите, ще опитаме да предложим кабинет

...
Ще водим разговори с партиите, ще опитаме да предложим кабинет
Коментари Харесай

Делян Добрев: Няма да подкрепим кабинет на малцинството на ПП-ДБ

Ще водим диалози с партиите, ще опитаме да предложим кабинет на малцинството, който е с политици от, потвърдени специалисти. Ако не съберем поддръжка за подобен, то по-скоро ще предложим експертен по модела на " Габровски ", нищо чудно и множеството хора да са същите. има максимален късмет да образува постоянен кабинет, тъй като не ни доближиха 5 депутата в предното Народно събрание. Имаме най-малко по трима подобаващи за всяко министерско място.

Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS от. Той изрично отхвърли, че би подкрепил държавно управление на малцинството на Политическа партия - Демократична България. " Това значи, че ще имаме още бюджети в техния жанр, инфлацията да стане 30% и хората да продължат да обедняват. Горанов ни вкара в чакалнята на еврозоната, а Политическа партия изпусна инфлацията през юли 2021 година Тогава за пръв път не отговаряхме на критериите за еврозоната. При инфлация до 7% щяхме да можем да влезем ", счита Добрев.

По думите му Политическа партия ще останат в изолираност, в случай че не желаят сами да излязат. " Синхрон сред Политическа партия и Демократична България е неосъществим, те са противоположни партии. След като влязат в Народното събрание, няма да са толкоз консолидирани. Тяхната коалиция е противоестествена. Двете партии гласоподаваха по друг метод по основни тематики. Кога са били откровени към своите гласоподаватели - тогава или в този момент? Къде са корупционните схеми, за които приказваха? Цялата власт беше в тях. Държавният департамент на Съединени американски щати споделя, че има съществени равнища на корупция през 2022 година Нулево толерантните към корупцията явно не са нулево толерантни ", разяснява той. И посочи, че Данък добавена стойност би трябвало да се върне на 20% на всички браншове с изключение на за заведенията за хранене, в това число и за хляба.

Според него в случай че са първи и не съумеят да сформират държавно управление, вторият и третият мандати ще бъдат също несполучливи. " Нашият първи приоритет е инфлацията. Решавайки този проблем, ще решим и казуса с еврозоната. Имаме две спънки за влизане - инфлацията и бюджетният недостиг. От 1985 година до момента нашият дълг е 37 милиарда, т.е. теглили сме по милиард на година, а в този момент внезапно 12 милиарда за една година. Това е наследството от Политическа партия ", съобщи Добрев. И добави, че муниции на Украйна би трябвало да се продават без медиатори. 

" Таваните на цените не работят. Никой не може да спре веригите или елементарните магазини за хранителни артикули да продават избран артикул, в случай че таванът е доста невисок. Инфлацията по времето на беше сред 0 и 2%. Данък свръхпечалба е ретроактивен, ние сме срещу ", изясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР