Ще водим разговори, но е важно да запазим идентичността и

...
Ще водим разговори, но е важно да запазим идентичността и
Коментари Харесай

„Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ започват разговори за общо явяване на предстоящите избори

Ще водим диалози, само че е значимо да запазим идентичността и идеологиите си. Особено нашата, тъй като имаме сериозната роля да представляваме демократичната общественост през няколко поколения, би трябвало да запазим физиономията си. Това сподели в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов във връзка отправената покана от „ Продължаваме промяната “ за общо явяване на избори.

Късно нощес от „ Продължаваме промяната “ разгласиха прессъобщение, в което се споделя, че Националният съвет на партията „ даде мандат на водачите Кирил Петков и Асен Василев да стартират диалози с Демократична България, Спаси София и всички други обединения, които работят за просперираща, обективна и европейска България, за евентуални обединявания за идващите локални и национални избори в страната “.

През есента на 2023 година предстоят постоянни локални избори, само че при крах на опитите за сформиране на държавно управление с третия мандат, те ще бъдат предшествани от предварителен парламентарен избор.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР