Ще внесем текстове за промяна в Закона за пътищата, за

...
Ще внесем текстове за промяна в Закона за пътищата, за
Коментари Харесай

ГЕРБ внасят законови промени заради случая Пролеша

Ще внесем текстове за смяна в Закона за пътищата, с цел да може в действителност тези неточности на административния произвол, напълно безконтролното държание на Министерство на регионалното развитие през последната година във връзка с уведомяването на сбъркал водачи, да бъдат уведомявани по подобаващ ред. Не, че до момента не го е имало, просто не са го правили. Ще въведем драконовски ограничения.

Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание Николай Нанков от ГЕРБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Не мога да проумея в каква страна живеем година и половина. Как е допустимо за година и половина, съвсем две, да не се уведоми извършител на пътя за това, че камера или ТОЛ служител на реда е снимал лидер без винетка, в случай, че ние бяхме сключили контракт с „ Български пощи ", не с „ Еконт ", не с друга куриерска компания, да бъдат разпращани тези уведомления за санкции и нарушавания на водачите на пътя във връзка с платената републиканска пътна мрежа ", съобщи Николай Нанков.

Имахме директива, когато има три нарушавания, ТОЛ инспекторите да стопират и да уведомяват притежателя и ползвателя на автомобила, който е притежател по своя регистрационен номер, уточни още той.

Нанков посочи, че единствено не може да си отговори каква е тази страна да разреши да се натрупат стотици хиляди лв. санкции.

Утре ще стане ясно какви са съответните оферти на ПГ на ГЕРБ-СДС. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР