ще внесе сигнал в ДАНС, БЕХ, КЕВР, МВР и

...
 ще внесе сигнал в ДАНС, БЕХ, КЕВР, МВР и
Коментари Харесай

Възраждане дават доклада за Боташ на прокуратурата

" " ще внесе сигнал в ДАНС, БЕХ, КЕВР, Министерство на вътрешните работи и Министерство на енергетиката във връзка със скандалната договорка сред " Булгаргаз " и " Боташ ". Това разгласи депутатът от " " Йордан Тодоров. 

В този сигнал ще включим отчета, признат във краткотрайната комисия. Ще го внесем във типа, в който беше признат в комисия. Приетият отчет не е засекретен. Временната комисия е една от комисиите, които работеше добре в 49-то Народно събрание. Смея да настоявам, че този отчет е извънредно справедлив и професионално написан. Виждаме, че няма воля от страна на ръководителя на краткотрайната комисия да го подпише и да го внесе за разглеждане в пленарна зала, уточни Тодоров. 

Опитват се да го покрият, което нас не ни изненадва. Служебният министър, който е измежду хората подписали това съглашение. Ние това няма да го толерираме. Достигнаха сигнали, че се водят безпринципни предизборни сделки, в подмяна този отчет да бъде заметен под килима. Изключително значимо е този отчет да види бял свят, сподели още той. 

Ако до 25 април този отчет не бъде прегледан и признат в пленарна зала, той ще бъде изпратен от групата на " " в прокуратурата, безапелационен бе Тодоров. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР