Ще влезем в историята с вот, в който няма никакви

...
Ще влезем в историята с вот, в който няма никакви
Коментари Харесай

Цветанов: Моля БСП, когато искат вот на недоверие, да ме попитат за консултация

Ще влезем в историята с избор, в който няма никакви причини. С избор, който опозицията искаше, без да има спор. Те просто избягаха.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти в Народното събрание след извършения спор по претекстовете за вота на съмнение, който Българска социалистическа партия внесе предходната седмица.

Аз бих помолил сътрудниците от Българска социалистическа партия постоянно, когато желаят да създадат избор на съмнение, да ме попитат за консултация, с цел да кажа фактически кои са слабите моменти в секторните политики.

Цветанов уточни, че няма по какъв начин да бъде забравено всичко, което беше в бранш " Сигурност " преди ГЕРБ да пристигна на власт.

Бихте ли ми споделили по кое време бяха основани борческите групировки? Когато Българска социалистическа партия имаше съпричастност в ръководството на страната през цялото време на прехода. Забравихме ли кой толерираше и не реагираше, с цел да не бъдат арестувани групи, които тормозеха българските жители, съобщи Цветан Цветанов.

Той сподели още, че ГЕРБ са предприели неотложни ограничения за преструктуриране на системата, с цел да може незабавно да обезвреждат незаконни групи, които през годините трупаха милиони и правиха закононарушения и убийства. 

Закрихте ГДБОП, тъй като знаехте, че там има разработки против проведената престъпност, обърна се Цветанов към Българска социалистическа партия.

Според него това, което левицата прави с вота на съмнение, е да си държат тяхната партия с непрекъснат зложелател - ГЕРБ и днешното ръководство. Другата причина е, с цел да не успее държавното управление да регистрира положителните резултати от българското Европредседателство.  

Убеден съм, че са доста тези от Българска социалистическа партия, които не одобряват това, което предлага тяхното управление, тъй като доста са почтените и точните хората от Българска социалистическа партия, които мислят за действителните политики, съобщи още Цветан Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР