Ще влезем в историята с вот на недоверие, в който

...
Ще влезем в историята с вот на недоверие, в който
Коментари Харесай

Цветанов: Ще влезем в историята с вот на недоверие, в който няма никакви аргументи!

Ще влезем в историята с избор на съмнение, в който няма никакви причини, Българска социалистическа партия избягаха от дебата.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на брифинг в коридорите на Народното събрание, откакто завършиха разискванията по поискания от левицата избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 ". Неговата тематика бе сигурността, а дебатите завършиха рекордно бързо - за по-малко от час и половина.

„ Бих помолил сътрудниците от Българска социалистическа партия - постоянно, когато желаят да създадат един избор, могат да ни попитат за консултация, да кажем, кои са слабите моменти ", продължи Цветанов. Според него не е имало причини в изявленията и в претекстовете на Българска социалистическа партия. „ Дори и Валентин Радев нямаше мотивация да приказва за претенции избор, тъй като не показаха нищо ", бе оценката на Цветан Цветанов.

Когато бяха основани мутрите, Българска социалистическа партия участваха във властта, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ, представен от „ Фокус ".

„ Когато има спор, той може да бъде потребен, както за ръководещите, по този начин и за опозицията ", разяснява Цветанов. По думите му ГЕРБ няма по какъв начин да не помнят всичко, което е било до 2009 година „ Понеже в претекстовете се написа за основаване на мутри. Кога беше основана ГЕРБ като партия? А по кое време бяха основани по този начин наречените общи групировки? Точно, когато Българска социалистическа партия имаха присъединяване в ръководството на страната ", разяснява Цветанов. Той напомни, че през 2008 – 2009 година Министерство на вътрешните работи е толерирало и създавало условия групите да действат дейно. „ Това беше, тъй като тъкмо в техния управнически мандат, те бяха закрили ГДБОП и я бяха трансферирали като малко звено в Националната полиция.

„ Ако погледнете каква беше статистиката при приемането на изпълнителната власт 2009 година – имахме 18 отвличания, 19-ото стана септември 2009 година и декември беше арестувана и наказана цялата незаконна група. Някой не помни ли или Българска социалистическа партия не помни какво се случва с групата „ Килърите ", добави Цветанов. Той съобщи, че ГЕРБ е структурирала системата по този начин, че да може да хващат незаконни групи. „ Никой обаче не приказва по тази тематика,защото те считат, че там би трябвало да има бели петна. Някой приказва ли за контрабандата и арестуваните количества ", уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Просто искахте да няма логичен спор, тъй като няма какво да покажете. Когато приказваме за пътна сигурност, по 1080 и 1100 индивида загиваха по пътищата на България. Както сподели министър Радев 2012 година стигнахме 600, което значи, че има систематичен метод ", добави Цветанов и обърна внимание, че ГЕРБ е дала опция да бъдат подготвени служители на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР