ще видят епична битка между сини и червени по време

...
ще видят епична битка между сини и червени по време
Коментари Харесай

Епично състезание за оставане в Hell’s Kitchen

ще видят епична борба сред сини и червени по време на вечерната резервация, като Светлана и Татяна ще се изправят една против друга освен като индивидуалисти, само че и като водачи на своите тимове. Едната кухня ще се трансформира в същинска казарма с окуражен военачалник, а в другата ще станем очевидци на подли играчи, удари под кръста и опити за стягане на редиците. Светлана или Татяна ще успее да потвърди, че мястото й е в Кухнята на Ада и ще продължи надпреварата за огромната премия до край? Какъв ще е финалът на днешния решителен епизод на Hell’s Kitchen, ще разберем след броени часове по NOVA.
 Светлана NOVA
Преди това ще забележим по какъв начин двете номинирани ще се изпотят много в устрема си да покажат на началник Виктор Ангелов коя е по-добрата. Ще има основен воин в паница, а каква ще му е гарнитурата, ще зависи от знанията и уменията на двете да покритият сполучливо дисциплината троен готварски скок. Коя от двете ще бъде по-бърза, по-сръчна и по-умна ще разберем тази вечер.
 Татяна NOVA
Ще има ли обаче паница, която да е приятност за окото и небцето на взискателния началник Ангелов? Ще е занимателно и просветително – ще научим какво е рататуй, кой е Пол Бокюз и с какво са се хранили гладиаторите, а на края – топ чинии. Победителят ще има преимуществото да си избере тима, с който ще се състезава по време на вечерната резервация, само че и ще получи още една привилегия. Каква ще бъде тя – от 21:00 часа по NOVA.-->

Вечерната резервация ще сложи началото на епична борба сред началниците на двете кухни по пътя им за оставане в Hell’s Kitchen. ВИП гостите на ресторанта в лицето на огромната певица Николина Чакардъкова , известният диригент Максим Ешкенази , трио Трик и фолк сензацията Галин ще наливат в допълнение масло в огъня на адската кухня.
 посетители NOVA
Дали ще съумеят да ги нахранят или звездите ще си тръгнат разочаровани от Hell’s Kitchen, ще стане ясно след броени часове по NOVA. Сигурно е, че вечерната резервация ще опъне до разкъсване нервите на началник Ангелов. Един тим ще се озове в казармата с военачалник, чието оставане в Hell’s Kitchen е заложено на карта, а другият тим ще затъва надълбоко в блатата на грешките, промяна на караула, удари под кръста и подли ходове.
 посетители NOVA
Какво ще се случи на финала и кой ще продължи да готви „ като за последно “ в Кухнята на Ада ще разберем довечера в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР