Ще видя как ще потръгне с футбола. Ако нещата не

...
Ще видя как ще потръгне с футбола. Ако нещата не
Коментари Харесай

Натрапват Ни Пример За Подражание: Дани Златков Се Отдаде На Побои След Брадъра! Заменя Футбола С Мма!

„ Ще видя по какъв начин ще потръгне с футбола. Ако нещата не се развият добре, в действителност може да се удрям в ММА. Вече даже имам диалози в тази тенденция. “

Относно спора си с началник Петров в Къщата Златков бе безапелационен, че в случай че е бил дружно с Борис на открито, много бързо напрежението е щяло да ескалира и да се стигне до физическа разпра. „ Аз му споделих и вътре в къщата, че в случай че бяхме на открито, нямаше да се стигне до тук. Тоест, че за три секунди щях да го ошамаря “, добави Златков.

В този миг водещият Деян Веселинов обаче видя, че даже и все още ръцете на Златков са разранени и реши да го попита дали скоро се е бил.

" Дори след Къщата съм се бил два пъти. Все отново не съм конфликтен и в случай че мога, ще избегна тези неща. Щом се удрям толкоз постоянно обаче, уповавам се да не не преставам по този начин, само че несъмнено все в миналото ще ме набият. Досега не ми се е случвало. Обичам постоянно нещата да се вземат решение мъжката ", сподели той.

" Ако детето ми Марио ме види да се удрям с различен човек, бих се тормозил. Надявам се да не става очевидец на такова нещо ", добави Златков.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР