ще видим яростен сблъсък на двама майстори готвачи в битка

...
ще видим яростен сблъсък на двама майстори готвачи в битка
Коментари Харесай

Цветомир срещу Атанас в яростна битка за оцеляване в Кухнята на Ада

ще забележим гневен конфликт на двама майстори готвачи в борба за оцеляване. Един против различен, с цел да потвърждават кой е по-добрия началник и има място в топ 5 на най-способните в Hell’s Kitchen България, ще се изправят Цветомир и Атанас . Кой ще покаже повече умения в кухнята, само че и познания, и здрави нерви, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Но един сигурно ще си тръгне. А шестимата черни командоси на началник Виктор Ангелов ще би трябвало да готвят като машини за осъществяване на вечерните поръчки и да не стопират да демонстрират, че са отдадени на специалността си до последно. Защото няма застрахован топ готвач в Hell’s Kitchen България, всеки може да бъде осъден и при най-малката неточност, а безкомпромисния началник Виктор Ангелов изненадващо да му отнеме черната куртка - най-високото отличие в Кухнята на Ада и да се раздели с него вечно.

Любимото тестване на началник Ангелов ще изправи двамата титани на готварството - Атанас и Цветомир един против различен, с цел да потвърждават владеят ли най-тънкото шефско изкуство. Предизвикателство за напреднали ще тества най-фините им умения на сляпо, а по-късно ще тества опциите им сътворят познанията си в паница. Кой ще се окаже по-майстор в качествата си да дегустира и презентира ще разберем на финала на яростния кулинарен конфликт. Изходът ще предопредели кой от двамата ще се приближи до опцията да стигне до финала в Hell’s Kitchen България и да сбъдне своята фантазия.
 Кухнята на Ада NOVA
Кой от най-умелите готвачи на началник Ангелов ще заеме мястото си топ 5 на мечтания тим на Кухнята на Ада ще разберем след броени часове. Но осъществяването на вечерните поръчки ще е тест за водачество и спечелилият справедливо ще грабне утвърждението на началник Ангелов. Ще съумеят ли готвачите да преминат през този изпит или неуспехът ще е с гръм и тропот. Дали ще има саботьори или черните пагони ще се раздават в кухнята в другарска взаимопощ? Отново трагична борба с френски омлети, един готвач, който ще се пробва да изяви себе си и да наложи почит над останалите, остарели спорове ще избухнат още веднъж с задоволително мощ, че да заплашат сполучливия завършек на вечерната резервация, а на край – един си отива. Кой ще се пребори за мястото си Hell’s Kitchen България и какви ще са следващите провокации пред майсторите готвачи на началник Ангелов, ще разберем довечера от 21:00 часа единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР