ще видим какво се случва с професионалните готвачи когато напрежението

...
ще видим какво се случва с професионалните готвачи когато напрежението
Коментари Харесай

Кой ще се изправи срещу тримата номинирани в Hell’s Kitchen?

ще забележим какво се случва с професионалните готвачи когато напрежението и жегата в Кухнята на Ада им дойдат допълнително. Шеф Виктор Ангелов ще провокира участниците в най-известното кулинарно шоу да подценен себе си и „ дружно като един “ да покажат съвършени кулинарни техники и върховен готварски пилотаж. Дали мъжете и дамите в Hell’s Kitchen ще съумеят да реализират съвършенството или още веднъж ще разочароват началник Ангелов, следва да разберем довечера по NOVA. Ще има хитри номерца, опънати до разкъсване нерви, една изкупителна жертва, само че и тим, който най-сетне ще стартира да работи като добре смазана машина. Кой ще се изправи против Светлана , Петко и Цветелин в епична борба за оставане в Адската кухня, ще разберем след броени часове по NOVA.
 Кухнята на Ада NOVA
За следващ път началник Виктор Ангелов ще изпита своите готвачи в умеенето им да бъдат отборни играчи. Сините или алените ще се окажат спечелили в това предизвикателство ще е ясно тази вечер, само че ще забележим по какъв начин преди крепко да кръстосат черпаците, ще им се наложи ловко да кръстосат думите. Ще има паница, която ще „ вземе акъла “ на началник Ангелов, а друга ще го разочарова. Ние ще се учим какво е конкасе и по какъв начин се вършат крокети, а на финала ще ни се желае да сме на мястото на спечелилите, с цел да похапнем вместо тях същинска балканска скара. Победените пък ще оплакват горко ориста си, до момента в който проучват повода за тежката загуба.
 Кухнята на Ада NOVA
Вечерната резервация ще нажежи ситуацията в Hell’s Kitchen до степен на шупване и ще приключи с още номинирани. Дали ще се оправят участниците със специфичните поръчки и ще съумеят да нахранят цялостния с посетители ресторант ще разберем тази вечер. Напрежението ще сложи на тестване не един експерт, ще има същинска яйчена драма, а една от кухните въпреки всичко ще влезе в темп, само че на каква цена? Кой ще бъде идващият номиниран и на кого ще даде финален късмет началник Виктор Ангелов да остане в шоуто ще разберете, в случай че гледате Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA. -->

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР