ще видим как стари конфликти в червения и синия отбор

...
ще видим как стари конфликти в червения и синия отбор
Коментари Харесай

Тежки конфликти ще доминират тази вечер в Hell’s Kicthen България

ще забележим по какъв начин остарели спорове в аления и синия тим стартират още веднъж да тлеят, с цел да се разгорят с цялостна мощ, заплашвайки да взривят Кухнята на Ада. Принцесите отново ще са в основната роля, само че този път ще има и топ готвач, който ще влезе в ролята на трагична актриса. При сините егото още веднъж ще е водещо в връзките сред мъжете и титанични конфликти няма да липсват. Ще има къси команди, липса на доверие, директни обвинявания и търсене на виновност. Кой ще бъде идващият осъден, който ще се изправи в борба за оцеляване в Кухнята на Ада против момичето на баща Михаела и твърдия като гранит Лука ? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България довечера от 21: 00 часа по NOVA.

Този път в основата на дневното предизвикателство в Hell’s Kitchen България ще бъде фамилията. Шеф Виктор Ангелов ще тества самостоятелните познания на своите готвачи и ще ги изправи в л юта битка един против различен. Кой от участниците ще успее да покаже повече познания, скорост и бърза мисъл в кулинарния куиз на началник Ангелов следва да разберем. Зад печката обаче готвачите ще би трябвало да показват сериозен мурафет, виртуозност и най-много същински синхрон между тях, другояче отборната победа ще бъде сложена под въпрос. Ще съумеят ли готвачите да отговорят на високите условия на началник Ангелов или разрушителното его още веднъж ще спретне неприятна смешка в представянето им? Със сигурност спечелилите ще горят от наслаждение, а за победените тъгата ще бъде заслужена.
 Кухнята на Ада NOVA
Извънредната обстановка в страната и въведените противоепидемични ограничения, слагат топ готвачите на началник Виктор Ангелов пред следващо предизвикателство. За първи път в историята на формата у нас, поръчките в най-известното кулинарно риалити идват не от ресторанта, а по телефон. Това ще нажежи в допълнение така и така взривоопасната конюнктура в Кухнята на Ада. Сини и червени ще би трябвало да оправят с новото състояние и по едно и също време с това да овладяват бомби със закъснител, и в двете кухни. При дамите едни няма да стопират да хленчат, а други ще си приписват неуморно всички заслуги, само че дали тимът ще пострада на финала? При момчетата ще има ненаучени уроци, аматьорски неточности, прикрити с огромни искания и един готвач, от който ще зависи триумфът най-после. Кой от експертите ще разочарова началник Виктор Ангелов и ще го изправи в двубой за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще разберем след броени часове в новия епизод на шоуто довечера от 21:00 часа по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР