Ще ви върнем в 2010 г. По време на футболния

...
Ще ви върнем в 2010 г. По време на футболния
Коментари Харесай

Преродената Лариса Рикелме

Ще ви върнем в 2010 година По време на футболния мач от международното състезание в Южна Африка сред Парагвай и Италия (1:1), животът на една фенка се промени фрапантно.
Вижте тази обява в Instagram.

Лариса Рикелме попадна в обективите на фотографите, до момента в който празнуваше попадение на отбора от Южна Америка. Тя притегли вниманието с надълбоко деколте и телефон сред гърдите. Кадърът бързо обиколи целия свят, а красивата парагвайка беше оповестена за " Най-секси фенка " и доби голяма известност.

Къде е през днешния ден Лариса?
Вижте тази обява в Instagram.

Тя продължава да живее в Парагвай и да се възползва от това, че преди години не пестеше страсти по трибуните. В последните дни секси Лариса попадна в полезрението на медиите, защото смъкна много килограми.
Вижте тази обява в Instagram.

След онази фотография от Южна Африка тя не престана с провокациите. Първо даде обещание на тича чисто гола по улиците на Асунсион, в случай че Парагвай играе на полуфинал. Е, това не се случи защото отборът загуби от Испания стъпка преди този момент.
Вижте тази обява в Instagram.

Лариса обаче театралничи за " Плейбой " и за известно време беше най-добре платеният парагвайски модел. След това тя се трансформира в рекламно лице на редица артикули в родината си, беше актриса на сцената на локален театърq участваше и беше водеща и жури в предаването " Танцувай със звездите ".

Днес парагвайската хубавица се е насочила към влогърство и в профилите си в обществените мрежи популяризира разнообразни артикули - от сладки, през шампоани до... лейки.
Вижте тази обява в Instagram.

В последните години Лариса беше подложена на критика, че е натрупала килограми. Явно обаче е обърнала внимание на това и през днешния ден наподобява още веднъж ужасно. 36-годишната парагвайка още веднъж може да бъде измежду най-сексапилните последователки на някое последващо международно състезание.
Вижте тази обява в Instagram.

В персонален проект пък е щастлива майка на щерка. Бракът ѝ с футболиста Джонатан Фабра обаче се разпадна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР