Ще ви разкажем за известният в Индия “ловец на призраци

...
Ще ви разкажем за известният в Индия “ловец на призраци
Коментари Харесай

Известен ловец на призраци умира при странни обстоятелства




Ще ви разкажем за известният в Индия “ловец на призраци ” – Гаурав Тивари. Той умира преди три години при мистериозни условия.



Гаурав Тивари Загадъчна черна лента е открита върху тялото на 32-годишния паранормален откривател. Тя била към шията на Тивари (Zona666.com). С следствието на гибелта на ловеца на призраци се заема индийската полиция. Според брачната половинка му Тивари, тя го намерила в безсъзнание в банята. Преди това, дамата чула глухи звуци от там. Гаурав е откаран незабавно в болничното заведение, само че макар дейностите на лекарите, Тивари умира. Официалната причина за гибелта е задушаване. Смъртта на ловеца на призраци е предшествана от мистични събития. Гаурав споделил на жена си, че го “вика някаква зла мощ “. Роднините на умрелия не имат вяра в мистицизма, само че се плашат от странните детайлности към гибелта му. Четете още: Томас Мерилин – ловецът на странни същества и паранормални феномени Съпругата на умрелия индиец споделя: „ Мислех, че е депресиран заради изтощеност. Но, по принцип, Гаурав беше благополучен и се усещаше отлично. ” Гаурав е изследвал паранормални феномени през последните седем години от живота си. Той е посетил повече от шест хиляди къщи, населявани от духове.



По локална телевизия е водил предаване, в което е разказвал за своите “приключения ” и за лова на призраци. Разследващите не са стигнали до единомислещо умозаключение за този случай. Теориите за гибелта му са доста – трагичен случай, самоубийство, паранормална интервенция.



Неговите почитатели и почитатели са уверени, че свръхестествена мощ е лишила живота му, тъй като той е бил спънка в нейните тъмни и злокобни каузи …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР