Ще ви представим визитната картичка“ на Eлeнa Гoлyнoвa (пoбeдитeлка в

...
Ще ви представим визитната картичка“ на Eлeнa Гoлyнoвa (пoбeдитeлка в
Коментари Харесай

Руската магьосница Елена Голунова разкрива кои 7 грешки да не допускаме, ако искаме да бъдем щастливи

Ще ви представим „ визитната картичка “ на Eлeнa Гoлyнoвa (пoбeдитeлка в pycĸoтo шoy „ Битĸaтa нa eĸcтpaceнcитe “), наричана „ Cибиpcĸaтa вeщицa “, доколкото с право претендира, че е наясно с вcичĸo по отношение на мaгиитe.
Не сме способени да потвърдим до каква степен това е правилно, само че несъмнено би трябвало да насочим вниманието ви към нейните постулати по отношение на сполучливото личностно развиване.
Ще приведем седемте най-важни от тях, дефинирани като допускани неточности, които пречат да се усещаме щастливи. Като съществена неточност Елена Голунова показва императивно:

1. Не правете прибързани изводи във връзка с заобикалящите ви хора или за дадена ситуация; изчакайте да се убедите в правотата на своите догатки, защото не може да прецените изведнъж съответно всичко, с което се сблъсквате – това е едно в действителност широко море от вихрено взаимодействащи си човеци! Помнете, че човек допуска, само че Бог разполага! В тази връзка е и идната неточност:
2. Избягвайте да отнасяте дадена обстановка /по създание тя постоянно носи своята специфичност/ към съответен житейски сюжет. Не обобщавате нещата, търсейки постоянно обща тенденция; гледайте на всяко събитие като на самостоятелен случай – без аналог. Това е причина за сполучливото ви професионално развиване и, затова, трасира пътя ви към щастието!

3. Не хабете силата си да се нервирате и озлобявате за дреболии, та даже и за неща, които сега ви наподобяват основни, само че от дистанцията на времето са маловажни. Bзeмaтe ли всичко пpиcъpцe, то по този начин стимулирате трайно струпване на отрицателна сила, което бързо ви отдалечава от лелеяното благополучие! Помнете шопската сентенция „ Оти да се косим, като ке ми мине… “
4. Не бъдете консервативни, ръководейки се само от избрани правила – това „ рамкиране “ на държанието ви не може да кореспондира с същинското житейско благополучие! Оставете съответните стандарти, тъй като нещата към вас се трансформират непрекъснато, постоянно разнопосочно, и единствено в случай че сте разкрепостени и със свободен дух може да постигнете мечтаното благополучие!

5. He се връщайте отначало и отначало в предишното си, с цел да се укорявате или да се срамувате за позволени неточности и неосъществени проекти – това ви прави нещастни! Дори позитивните мемоари не са ви от изгода – те будят носталгия по окончателно отминали щастливи интервали или обособени събития или случки от живота ви! Оставете спомените и се настроите положително към това, което ви чака през днешния ден и на следващия ден!
6. За да сте щастливи, не категоризирайте нещата с максимата черно/бели. Трябва освен да сте осъзнали, само че и да сте възприели, че всичко е относително; такава идея изключва да разделяте хорските действия на доброжелателни и злонамерени.

Това, което през днешния ден или съотнесено към друго сходно нещо ви се коства, че гравитира към „ неприятното “, при други условия или гледано под различен ъгъл ще наподобява позитивно! В тази връзка, примирете се, че сътрудникът в живота ви не е съвършен и правете нужните възможни взаимни отстъпки. Не очаквайте, че ще се установите на идеалната работа – там постоянно могат да изникнат условия, които да вгорчат живота ви.

7. Бъдете дейни, с цел да сте щастливи! Бездействието рано или късно ще докара до незаинтересованост и равнодушие и животът ще стартира да ви наподобява отегчителен и неправилен – по този начин щастието ще се отдалечава бързо от вас! Но което е по-важно, с безучастие рискувате да пропуснете шанса си за развиване в дадена област; помнете, че „ птичето каца един път на рамото ви “ – не чакайте да отлети, тъй като това ще е окончателно! Затова загърбете отрицателните намерения и неприятното въодушевление – това ви демобилизира и ви прави слаби и безпомощни да приемете житейските провокации.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР