Ще ви помоля за повече оптимизъм. Част съм от всичко

...
Ще ви помоля за повече оптимизъм. Част съм от всичко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще ви помоля за малко повече оптимизъм, ако не работеше парламентът - нямаше да видим никакъв Шенген

Ще ви помоля за повече оптимизъм. Част съм от всичко това, което хората правеха - в лицето на премиера Денков, на Кирил Петков, на Мария Габриел, на голяма войска от българи, които съумяха да придвижат България да влезе в Шенгенското пространство. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Асен Василев, Николай Денков и Мария Габриел.
 
 Бойко Борисов, Денков, Василев, Габриел Бойко Борисов, Денков, Василев, Габриел Източник: Фейсбук
" Използване на Шенгенската осведомителна система значи друго доверие към България. И ние изглеждаме по напълно друг метод сега поради тези 7-8 месеца, в които работим дружно. По бюджета, виждате, има доста компликации, само че с Асен Василев - все по-добри стават параметрите ", сподели още Борисов. " Ако не работеше Народното събрание - никакъв Шенген ", изрично съобщи водачът на ГЕРБ.
 
" Ние създадохме болшинства, които взеха решение всички проблеми. Огромен труд, не е идеално, само че ние в последните няколко седмици се научихме да работим дружно. Съжалявам, че и Кирил го няма, надалеч е ", добави Борисов. Срещата през днешния ден сподели, че присъединението ни към Шенген не е самоцел, сподели Мария Габриел.
 
 Мария Габриел Мария Габриел Източник: Фейсбук
" Преговорите не са приключени, процесът е внимателен, желая да благодаря на сътрудниците от Румъния и Австрия, че продължаваме в доста градивен дух да почистваме последните елементи ", добави тя.
 
" Предварителното осъществяване на бюджета за тази година демонстрира, че дефицитът ще бъде по-нисък от плануваното. Очакваме той да бъде на 2,5%, а не на 3% и ще ни остане 1 милиард, който може да бъден употребен тази година, с цел да си помогнем за следващата година. Това опровергава всички черни сюжети, които се чуха за това, че страната ще банкрутира ", сподели финансовият министър Асен Василев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР