Ще ви покажа как uралица Елизабет II, принцеса Даяна, Ричард

...
Ще ви покажа как uралица Елизабет II, принцеса Даяна, Ричард
Коментари Харесай

Тръмп скандално: Елизабет II и Даяна целуваха задника ми

Ще ви покажа по какъв начин uралица Елизабет II, принцеса Даяна, Ричард Никсън, Опра Уинфри, Хилъри Клинтън и други персони целуваха задника ми. Това съобщи Доналд Тръмп, рекламирайки идната си книга с техните писма.

Книгата ще съдържа 150 писма от фигури, в това число Ким Чен Ун и Роналд Рейгън. Те рисуват картина на живота на Тръмп преди и откакто се кандидатира за президент.

" Мисля, че те ще видят доста вълнуващ живот ", сподели Тръмп пред крайнодесния Breitbart News за това, което читателите могат да чакат. " Познавах ги всички – и всеки от тях ми целуваше задника, а в този момент единствено половината ми целуват задника. "



Неговият наследник Доналд Тръмп-младши сподели пред Breitbart, че татко му си е кореспондирал с " някои от най-интересните хора в света ", само че е било " изумително какъв брой бързо се промени обожанието им към него, когато той се кандидатира от името на републиканците ".

" Писмата до Тръмп ви демонстрират тъкмо какво са чувствали към него и какъв брой подправено е новооткритото им пренебрежение в реалност ", прибавя той.



Тръмп не е оповестил договорка за написване на стандартни записки за президентството, което завърши с срам и втори импийчмънт след смъртоносната офанзива против Конгреса на 6 януари. Репутацията му не се е подобрила отвън поста.

Кандидатирайки се за републиканската номинация през 2024 година, Тръмп остава под опасността от наказателни обвинявания, в това число съгласно известията идно обвиняване в Ню Йорк, обвързвано с рушвет, заплатен на порнозвезда. Той също по този начин е разследван за опазване на секретни материали след напускането на Белия дом, в това число писма от Ким Чен Ун.

Тръмп продължава да твърди, че окончателното му проваляне от Джо Байдън през 2020 година е резултат от изборна машинация, лъжата, която подтикна офанзивата против Капитолия.



Подкрепата на крайнодесните, ухажвани от Тръмп, в това време включва последователи на теорията на конспирацията QAnon, която твърди, че водещи демократи са членове на канибалистична, педофилска кабала.

Последователите на QAnon също имат вяра, че Джон Ф. Кенеди-младши, синът на президента Джон Ф. Кенеди, не е умрял в самолетна злополука през 1999 година и скоро ще им се притече на помощ.

Тръмп показа с Breitbart писмо, в което Джон Кенеди-младши, тогава издател на списание, в което той благодари на Тръмп за визитата в офиса му, с цел да " полемиката за политиката, Ню Йорк, мъжете и дамите ".

Тръмп сподели, че двамата са били другари, макар че са имали разнообразни убеждения.

Фамилията Кенеди е една от най-влиятелните в Демократическата партия. Всъщност Тръмп също беше демократ за известно време.

" Вярвам, че Джон Кенеди-младши щеше да се кандидатира за Сената и че щеше да бъде президент някой ден. Той беше хубав човек. Той беше приказен човек. Щеше да стигне до върха на света ", споделя някогашният президент.

Признанието на Тръмп, че доста публицисти към този момент не го ласкаят, беше телеграфирано в първия отчет за новата книга от Axios предходната седмица.

Axios сподели, че в писмо на Опра Уинфри от 2000 година се споделя: " Жалко, че не се кандидатираме за служба. Какъв тим! " Благодарейки на Тръмп за комплиментите, телевизионният водещ споделя: " Едно е да се опиташ да живееш честен живот – друго е хората като теб да виждат. "

Според Axios Тръмп написа: " За страдание, откакто се кандидатирах за президент през 2015 година, тя в никакъв случай повече не ми проговори ".

Писмата до Тръмп ще се продават за $99 неподписани или $399 подписани, написа dnes.bg. Следва различен безценен том, " Нашето пътешестване дружно ", най-вече образен роман за времето на Тръмп в Белия дом.

Тръмп разгласява своята книга със фотоси, откакто блокира проектите на фотографка от Белия дом да разгласява своя лична книга.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР