Ще ви го причиня. Това е Парк Клептуза - нароченото

...
Ще ви го причиня. Това е Парк Клептуза - нароченото
Коментари Харесай

Ива Дойчинова показа и разказа за плачевното състояние на емблематично място във Велинград

" Ще ви го причиня. Това е Парк Клептуза - нароченото за емблематично място във Велинград, наподобява през днешния ден тъкмо по този начин. Трагично осмян. Грозен. Изпомпан. Низвергнат. " Това написа шефът на Радио " София " и демонстрира фотография от региона.



" Едно фамилно спа премеждие във Велинград има своите късно-вечерни учредения за изводи:
Ива Дойчинова: Будителите се появяват там, където страната не си прави работата (ВИДЕО)
Десет са финалистите в националната акция на Българското национално радио " Будител на годината 2020 ". Те са определени сред 117 номина...

- " Спа столицата на Балканите " - Велинград е място с ясни естествени благосъстояния - минерални извори и Родопи. Това богатство би трябвало най-малко да се обича и пази. Ако у нас политиците можеха да снимат най-кратката метафора за насмешка си с това благосъстояние - то наподобява по този начин.

- Частният бизнес, гравитиращ върху СПА промишлеността, се развива добре. Гради върху абмициозни арт-очаквания и всеобщи кич-такива. В цялата палитра очевидно се получава, тъй като с компликация резервирах за уикенда с 5 дни предупреждение. Природата и водата си свършиха работата. Трудно ми е обаче да си затворя очите за града. Тъжно ми е. Трагично е.

- Градските площи на Велинград са очукани, грозно направени, бързо отиващи си. Стопани няма. Масово заведенията не работят с дребни изключения.

- Хората са благи и демонстрират домашен и кулинарен лукс, съгласно визиите си. Но са бойци на финален стадий от доказване.

- Родопската теснолинейка е онази кръвна шнур с месността, която демонстрира виталност. За жал всяка гара те среща с лапата на най-малко една зарязана каракачанка или нещо огромно и благо в сърцето на куче, което някой е зарязал там, с цел да почине.
Ива Дойчинова става част от управителния екип на БНР
Ива Дойчинова се причислява към управителния екип на БНР. От 1 юли известната журналистка ще бъде зам.-главен редактор на утринните прочие..

Тъжно е, доста е тъжно ", гласи нейното умозаключение. И добавя:

" Защото Велинград би бил и би могъл да бъде Карлови Вари или най-малко топло и почтително отношение към този район на България, в случай че имаше трийсет годишна политика по стопанисване и отношение към хората там.

Мутро-мафиотската реплика на народна власт в тези десетилетия, нанесоха доста тежък удар.

Надявам се че има мощ и виталност за отговор.

Много се надявам. "

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР