Ще върнем мандата възможно най- бързо, така че да започнат

...
Ще върнем мандата възможно най- бързо, така че да започнат
Коментари Харесай

Атанасова: Ще върнем мандата възможно най- бързо

Ще върнем мандата допустимо най- бързо, тъй че да стартират съвещания за връчване на мандата за трета политическа мощ по ваш избор, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова по време на консултациите с президента, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Отчитаме провокациите, съобразяваме се с рисковете. Затова нашата ПГ интензивно взе участие при вземането на редица решения. Поискахме изключително разглеждане на Закона за държавния бюджет, тъй като си даваме сметка, че при всички рецесии, в случай че страната няма обезпечен бюджет, това ще е злополука. До този миг няма импортирани законодателни начинания по отношение на Плана за възобновяване. Сега е време за съответни и държавнически решения, акцентира Атанасова.

Оставката на държавното управление не е началото на тази рецесия. Потенциал за съставяне на кардинална коалиция в този парламент няма, сподели Томислав Дончев.

От своя страна президентът Радев сподели, че не би трябвало да позволяваме да останем в периферията на Европа. Това изисква амбициозна и единна външна политика. Върховенството на правото, обществената правдивост, демографската рецесия концентрират попарените очаквания на българите през годините. Дълбоката рецесия роди и стремежът към цялостна смяна. От партиите зависи да си възвърнат това доверие. В тази конюнктура стартирам съвещания за сформиране на държавно управление в това Народно събрание. Народно събрание би трябвало да свърши значително работа, с цел да подсигурява развиването на страната до края на годината. Надявам се партиите да влязат в конструктивен разговор по значимите въпроси, в това число проекта за възобновяване. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР