„Ще върнем мандата”. Това потвърди в ефира Нова телевизия депутатът

...
„Ще върнем мандата”. Това потвърди в ефира Нова телевизия депутатът
Коментари Харесай

Възраждане връща мандата, Копейкин не можел да диша Стефан Янев

„ Ще върнем мандата”. Това удостовери в ефира Нова телевизия депутатът от „ Възраждане” адв. Петър Петров, при положение, че на водача му Костадин Костадинов бъде връчен трети мандат.

По думите му партията не е подготвена да седне с другите политически обединения на договаряния, тъй като Народното събрание се е изчерпал. „ Безсмислено е да продължава мъката на 47-то Народно събрание и би трябвало да отидем на избори”, безапелационен е Петров.

По думите му и есента е допустимо да не пристигна първият транш от Плана за възобновяване и резистентност. Той уточни, че доколкото помни, има импортирани единствено 4 от 23 законодателни промени, без които средства от Европейски Съюз не биха могли да влязат у нас.

„ Нека не си вършим илюзии, че тези 12 милиарда лв. ще дойдат без да са изпълнени съответни задължения, само че те съгласно мен ще бъдат в интерес на западните държави-членки на Европейски Съюз. Като затварянето на Мариците за период от 4 години”, уточни депутатът.

За партията на Стефан Янев е безапелационен:

„ За нас е малко евентуално, да не кажа по никакъв начин, да водим договаряния с тази групировка ". Причината, която уточни е, че за тях това е външен про демократичен НАТО-вски план.

Петров сподели, че са внесли в Народно събрание предложение да се добави Наказателния кодеск като кататсрофи, излизазщи отвън пътното платно, и породени от водачи, използвали алкохол и други неразрешени субстанции, да се квалифицират и да се санкционират с по-тежки санкии.
ТЕМА преди 45 минути 1069 преди 2 часа 2345 преди 3 часа 795
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР