Ще върнем мандата на президента неизпълнен. Това заяви номинираният от

...
Ще върнем мандата на президента неизпълнен. Това заяви номинираният от
Коментари Харесай

Асен Василев: Ще върнем на президента мандата неизпълнен

Ще върнем мандата на президента несбъднат. Това съобщи номинираният от Политическа партия за министър председател Асен Василев, съобщи БГНЕС.

„ За страдание, не успяхме да намерим 121 депутати, които да поддържат нашата стратегия, правосъдната промяна, законодателната активност, с цел да може да се извърши Плана за резистентност и най-много това, което заложихме, идвайки на власт – да няма корупция, страната да работи за хората, а средствата да не отиват в няколко нарочени определени компании “, сподели Василев.

Той уточни, че в този парламент са съумели да стигнат до 117 депутати, които са подготвени да поддържат такава стратегия и политика. „ Надяваме се при едни последващи избори нужните 4 депутати да бъдат определени от народа, с цел да може да осъществяваме нашите планове “, сподели Василев.

Той съобщи, че през вчерашния ден е станало ясно, че не може да се чака поддръжка от депутатите от „ ИТН “.

На въпрос дали биха подкрепили трети мандат, в случай че той бъде даден на Българска социалистическа партия или „ Демократична България “, Василев отговори малко: „ Нека не се занимаваме с хипотези през днешния ден “.

Вицепремиерът в оставка уточни, че на всички български жители е ясно, за какво беше свален кабинетът „ Петков “. Според него е имало предпочитание вместо да се усилят пенсиите и обществените разноски, „ парите да отидат в едни 8 компании, които са ги получавали през последните години “.

Припомняме, от мненията по-рано стана ясно, че не е реализирано болшинство от 121 души в Народното събрание, с цел да се гласоподава съставът на ново държавно управление, ръководено от „ Продължаваме промяната “.
Ивайло Мирчев от Демократична България съобщи, че дясната коалиция е подготвена да получи третия мандат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР