Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре

...
Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре
Коментари Харесай

Атанасова: Ще върнем мандата, ако го получим

Ще върнем мандата, в случай че го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре е да отидем на избори и каквото хората кажат. Ако различен е първи, ние се съобразяваме. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

Тя разяснява, че в случай че от ГЕРБ бъдат първа политическа мощ, само че нямат цялостно болшинство, Борисов към този момент е начертал опциите за договаряния – всички партии, които са уверени евроатлантици. „ С Българска социалистическа партия в никакъв случай не сме сядали на една маса. Тук е разликата с всички останали. С Има Такъв Народ не сме сядали, които също ръководят с Демократична България и Българска социалистическа партия. Станислав Трифонов щеше да си направи татуировка „ Никога с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ “, а в този момент 6 месеца бяха в коалиция. С Движение за права и свободи в никакъв случай не сме управлявали. Припомням, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи бяха в тройна коалиция и държавно управление „ Орешарски “, означи Атанасова.

ГЕРБ в никакъв случай не е имала проблеми с водачеството, безапелационна бе тя. „ Чуваме, че диалози с ГЕРБ са вероятни, в случай че го няма Борисов. За нас е необяснимо да ни слагат въпроса, кой ще ни е водач. Петков и Василев да си дефинират водач на тяхната партия, с какво самочувствие се бъркат? “, попита Атанасова.

Държавата се движи в серпантина от рецесии и е на път да катастрофира, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ. „ Във времена на рецесия би трябвало да има държавници, не просто политици или хора, които считат, че когато си залепят един етикет, че са „ Промяната “, че са моралът, че са другите и единствено те имат право да консолидират към себе си вота на хората, страната не върви на добре “, разяснява тя.

Коалицията се е самосвалила, съобщи Атанасова. Според нея партиите от ръководството няма да съумеят да образуват ново държавно управление, тъй като са изгубили доверието на гласоподавателите си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР