Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре

...
Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре
Коментари Харесай

Атанасова: Борисов вече е начертал възможностите за преговори, ако сме първа политическа сила

Ще върнем мандата, в случай че го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре е да отидем на избори. И каквото хората кажат. Ако различен е първи, ние се съобразяваме. Това сподели в предаването „ На фокус ” Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, ръководител на ПГ на ГЕРБ. 

Тя разяснява с кого от ГЕРБ биха седнали на масата за договаряния и с кого – не. „ С Българска социалистическа партия в никакъв случай не сме сядали на една маса. Тук е разликата с всички останали. С Българска социалистическа партия не сме сядали за договаряния за разлика от „ Демократична България ”, които ръководят с Българска социалистическа партия. С Има Такъв Народ не сме сядали, които също ръководят с Демократична България и Българска социалистическа партия. А Станислав Трифонов щеше да си направи татуировка „ Никога с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ ”. А в този момент 6 месеца бяха в коалиция. С Движение за права и свободи в никакъв случай не сме управлявали. Припомням, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи бяха в тройна коалиция и държавно управление " Орешарски ”, уточни Атанасова.

Тя разяснява, че в случай че от ГЕРБ бъдат първа политическа мощ, само че нямат цялостно болшинство, Борисов към този момент е начертал опциите за договаряния – всички партии, уверени евроатлантици. „ В ГЕРБ не сме имали проблеми с водачеството. Чуваме, че диалози с ГЕРБ са вероятни, в случай че го няма Борисов. За нас е необяснимо да ни слагат въпроса, кой ще ни е водач. Петков и Василев да си дефинират водач на тяхната партия, с какво самочувствие се бъркат ”, запита Атанасова.  

За ареста на Борисов, тя сподели: „ Нито Министерство на вътрешните работи, нито Петков, Василев или който и да е различен, който реши този арест да бъде осъществен, нямат нито едно доказателство против Борисов. За 1 година за какво не пребориха мафията. Ние сме спокойни, тъй като не сме направили нищо нелегално ”, сподели Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР