Ще уведомим комисаря по човешки права към Съвета на Европа,

...
Ще уведомим комисаря по човешки права към Съвета на Европа,
Коментари Харесай

Йотова за пребития в Охрид българин: Ще уведомим комисаря по човешки права към Съвета на Европа

" Ще уведомим комисаря по човешки права към Съвета на Европа, тъй като последните отчети, които се появиха от там бяха много нелицеприятни за страната. Хората с българско съзнание са подложени на доста тежки тествания и дискриминация. България ще бди за държанието на македонските управляващи за задълбочаване на езика на омразата и навреме ще бъдат известени всички европейски институции ". Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в ефира на Българска национална телевизия.

" Ако зависеше от Кирил Петков още януари месец без всевъзможни условия от страна на България той би вдигнал ветото, само че популярност богу не му се разреши ", посочи Йотова.

" Това, че политическите партии не можаха да създадат държавно управление не е виновност на президентската институция ", категоричена беше тя във връзка с политическия живот у нас.

Според нея България има потребност от смяна и от промяната на този модел, който ръководи 12 години. " Продължаваме да бъдем на страната на хората, които бяха на улицата. Промяната е развой, не може една политическа мощ да присвоява думичката смяна ", добави вицепрезидентът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР