Ще успеят ли лъвовете да победят петлите?В събота вечер за

...
Ще успеят ли лъвовете да победят петлите?В събота вечер за
Коментари Харесай

България среща Франция във важна квалификация за Световното по футбол


Ще съумеят ли „ лъвовете ” да победят „ петлите ”?

В събота вечер за българските национали по футбол следва значим мач. В 21:45 ч. България приема Франция в мач от международните квалификации на националния стадион " Васил Левски ".

В нашия състав ще липсват осъдените за този дуел Ивелин Попов и Ивайло Чочев, предава Нова тв.

Иначе националите се готвиха цяла седмица въз основата в столичния квартал Бояна. Хубавият спомен от домакинската победа над Швеция ще дава мотивация на нашите момчета, както и сериозната поддръжка от почитателите, които се чакат на стадиона, макар студеното време.

Доброто ни показване като домакини в тези квалификации остава помрачено от провалянето като посетители на Беларус, което съгласно нашия лагер евентуално ще коства класирането ни за Мондиала.

Французите пък са сложени под голямо напрежение като водачи в групата, само че едвам с една точка пред шведите. Съставът на Дидие Дешан идва без част от звездите си, като най-големият отсъстващ е Пол Погба – трайно контузен, а и осъден за тази среща.

Все отново родните почитатели ще могат да видят онлайн международни футболни звезди като Антоан Гризман, Оливие Жиру и нашумелият Килиян Мбапе. Той се трансформира в трансферна сензация, преминавайки в „ Пари Сен Жермен ”. Френският клуб го направи най-скъпият младеж във футбола, малко откакто си обезпечи Неймар за рекордните 222 млн. евро. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР