Ще успеят ли Хари и Меган да оправдаят милионната си

...
Ще успеят ли Хари и Меган да оправдаят милионната си
Коментари Харесай

Звездата, която отказа на Меган Маркъл

Ще съумеят ли Хари и Меган да оправдаят милионната си договорка с Netflix и да обезпечат продукциите, за които са се договорили? Този въпрос занимава освен стрийминг платформата, само че и нас. А повода за всеобщото терзание е проваления контракт със Spotify.
 Принц Хари и Меган Маркъл с нов отвод - Archetypes няма да бъде комерсиална марка
Меган и Хари още веднъж удариха на камък

Как ще се развие фамилният им " бизнес "

Преди дни стана ясно, че херцозите на Съсекс не са съумели да произведат нужното количество подкаст епизоди, което е повода за развалянето на договорката им със Spotify. А една поп звезда очевидно е била наясно, че няма смисъл да взе участие в Archetypes.

От Wall Street Journal научаваме, че е написала персонално писмо до Тейлър Суифт с молба певицата да взе участие в епизод от подкаста й. обаче е отказала, освен това не персонално, а посредством отговор на нейни представители.
 Снимка 599091

Изданието разяснява, че очевидно бизнес начинанията на Хари и Меган са се оказали не толкоз сполучливи, когато двамата не се занимават с това да описват личната си история и случилото се в кралското семейство.

Сред по този начин и неосъществените продукции за Netflix на Archewell Studio - компанията на херцозите, е анимацията Pearl, както и две други стратегии, за които не се знаят елементи. Най-вероятно договорът на Хари и Меган с Netflix, който изтича през 2025 година, няма да бъде възобновен, разясняват източници на Wall Street Journal.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР