Ще успее ли Черно море да задълбочи проблемите в ЦСКА

...
Ще успее ли Черно море да задълбочи проблемите в ЦСКА
Коментари Харесай

Майкъла: По начина, по който се работи, не мисля, че скоро ЦСКА ще стъпи на верния път

 Ще успее ли Черно море да задълбочи проблемите в ЦСКА - София? Ще успее ли Черно море да задълбочи проблемите в ЦСКА - София?
„ Очаквам ЦСКА да победи Черно море, само че неприятното е, че нямаме тим към момента. В обстановка сме на създаване на подобен. Трансферите, които се вършат до момента, не дават отговор на равнището на ЦСКА. А българите, на които им се дава късмет, не мисля, че го употребяват по най-хубавия метод. Саша Илич съобщи, че с такива играчи не може да се бори за купата. Те нямат равнището и класата за тим като ЦСКА. Но момчетата не са отговорни, тъй като толкоз са ги научили – дават максимума от себе си, само че не могат повече “, стартира Майкъла. Той проучва и последните две равенства -1:1 с Локо Сф и 0:0 с Македония ГП в Лигата на конференциите.

„ Нямаме играчи и по тази причина са неуверени резултатите. Несериозно е този клуб да е в това положение. Може би би трябвало да се промени нещо в селекцията. Защитата е слаба, в средата и офанзивата също не съм впечатлен. Нямаме водач на нито един пост до този миг. Селекцията е доста закъсняла. Нас ни би трябвало самочувствие, с цел да отстраним македонците. Все отново би трябвало и да вземем някакви пари от Европа. Трябва да се мисли за мача с Македония ГП, там би трябвало да са доста съсредоточени играчите. В шампионата и да се допусне още една неточност – не е съдбовно. Слабости виждам на всички постове. Играем безобразно на всеки един от тях. Прогнозата ми 5 победи в първите 5 мача за сезона не се сбъдна. Даже можеше да загубим от Локо Сф. По метода, по който се работи, не мисля, че скоро ЦСКА ще стъпи на правилния път. Единственото положително нещо в клуба са парите за заплати. С тези играчи обаче ще сме конкуренция на Славия, Локо Сф и Локо Пд, само че на Лудогорец – не! Те надграждат след всеки мач, макар равенството им с ЦСКА 1948″, продължи Илиев пред “Мач Телеграф ”.

„ Лошото е, че няма водач. С тези играчи се спъва и треньорът. Той не прави прехвърлянията, ние му даваме подготвени футболисти и няма по какъв начин да покаже своите качества. Хляб се прави с брашно, не с трици. Отбор се прави с играчи, а не със запълване на дупки. Това е един зов към младите български футболисти, тъй като им се дава огромен късмет сега, само че те не могат да го вземат. Няма да им се даде втори. В момента играят и не виждам нищо положително в тях. С Черно море ще ни е тежко, те са добър тим и с тях играем по принцип мъчно “.

Георги Илиев отбрани и сръбския ментор на ЦСКА. „ Трябва да му дадем и късмет на Илич. Нужно е самообладание. Нека да взе участие в една селекция и да му се даде нужното време. На дубъла треньор е Стамен Белчев и когато и да е може да смени Саша, само че това не е хубаво. Илич пристигна, а ние сме продали положителните играчи и той действително взе участие в два прехвърлянето, не трябва да го плюем и да го сочим с пръст “, приключи Майкъла.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР