Ще участваме в лидерската среща, предложена от БСП, защото за

...
Ще участваме в лидерската среща, предложена от БСП, защото за
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ПП отива на лидерска среща с БСП

Ще участваме в лидерската среща, препоръчана от Българска социалистическа партия, тъй като за нас е значимо какво се случва в България. Учуден съм от избора на президента да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия.  В актуалната обстановка на левицата ще ѝ е доста мъчно. Tака някогашният министър Даниел Лорер разяснява новоразвилата се обстановка. 

Той е на мнение, че е добре да се чуят концепциите на Българска социалистическа партия. Лорер посочи, че на идните диалози Политическа партия ще показа още веднъж своите цели за страната, като авансово е ясно, че по тематики като икономическото развиване и битката със общественото неравноправие, двете обединения могат да реализират единодушие, само че че за други – да вземем за пример войната в Украйна и Изборния кодекс, разликите в позициите им са съществени. 

" Притеснен съм за реализацията на Плана за възобновяване и резистентност, тъй като най-вероятно до края на този парламент няма да бъдат признати всички нужни закони, изключително тези, свързани с правосъдната промяна ", разяснява Даниел Лорер.

На въпрос дали не е смутен, че свадите към криптоплатформата Nexo и " Gemcorp " ще отхвърлен гласоподавателите от партията, Лорер отговори, че по-скоро това ще накара хората въобще да не отидат до урните. По думите му колкото по-тягостна и напрегната е атмосферата, толкоз повече пада изборната интензивност.

Той добави, че следващите изключителни парламентарни избори ще бъдат като " подготовка за локалните през есента ". Даниел Лорер изрази вяра Политическа партия да реализира единодушие с " Демократична България " и други обединения за единни дейности, с цел да се образува общ фронт, който да прекъсне поредицата от предварителни национални избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР