Ще участваме активно във вота на недоверие. Имаме свои мотиви,

...
Ще участваме активно във вота на недоверие. Имаме свои мотиви,
Коментари Харесай

Карадайъ нападна Виктор Николаев и определи Ахмед Доган за историческа личност

Ще участваме интензивно във вота на съмнение. Имаме свои претекстове, само че ще изчакаме да забележим какви са претекстовете на опозицията. Не поддържаме политиката "стани, да седна ". Движение за права и свободи сме най-подготвени за присъединяване във властта. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в утринния блок на Нова телевизия.

"Днешното политическо ръководство е без визия, хората не живеят добре. Опитвате се да внушавате на хората, че няма опция. Има. В момента има политическо безвремие. ГЕРБ се самооценяват като безнадеждни ", сподели още той.

"Когато обявим ясни национални цели няма да има значение кой е на власт. От тези доста думички, които изръсихте имаше минимум 6 въпроса и още толкоз внушения ", обърна се Карадайъ към водещия на утринния блок Виктор Николаев.

"Политиците от ранга на Доган са историческа персона, те са актива на тази страна, за какво американският дипломат да не пристигна да се снима с него ", отговори водачът на Движение за права и свободи на въпрос за фотографията на Ахмет Доган с американския дипломат Ерик Рубин предходната седмица.

"Не виждам какво неприятно има един човек да си купи нещо и да се включи в една договорка ", разяснява Карадайъ във връзка новината, че Ахмед Доган е купил Топлоелектрическа централа "Варна ".

"Не бива да имаме отношение дали сме малко членове на Европейски Съюз или доста. Или изпълняваме регламентите на Европейски Съюз или не, приключи Мустафа Карадайъ по отношение на изявлението на Путин за България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР