Ще участва ли в крайна сметка Северна Корея на зимната

...
Ще участва ли в крайна сметка Северна Корея на зимната
Коментари Харесай

Ким-Чен Ун открехна завесата: Ще участва ли Северна Корея на олимпиадата в Пьончан?

Ще взе участие ли в последна сметка Северна Корея на зимната олимпиада в южнокорейския град Пьончан? Отговор на този въпрос даде не какъв да е, а севернокорейският деспот Ким-Чен Ун. В новогодишното си послание към нацията той загатна, че комунистическата страна може да прати свои спортисти на Игрите.

Припомняме, че перманентното напрежение сред Северна и Южна Корея, властващо от основаването им през 1948 година до момента, набъбна в последните месеци.

" Готови сме да вземем нужните ограничения и да изпратим наша делегация. Зимната олимпиада е добър случай да покажем на света благородството на корейския народ. 2018 година е забележителна за корейците. Северна чества своята 70-годишнина като страна, а Южна е хазаин на олимпиада ", сподели внукът на Ким Ир Сен и наследник на предходния водач на страната Ким Чен Ир.

Цяла Северна Корея тръпне в очакване за рождения ден на партийния водач, който е на 8 януари. Тогава Ким-Чен Ун ще навърши 35 години. Светът обаче тръпне в друго очакване  - по всичко проличава, че двете страни са на път да затоплят връзките си...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР