Ще цитирам това, което чух вчера. Не знам как не

...
Ще цитирам това, което чух вчера. Не знам как не
Коментари Харесай

Борисов: Радев се разпорежда с политическите партии, както намери за добре

Ще изтъквам това, което чух през вчерашния ден. Не знам по какъв начин не ви е забавно това на вас, представяте ли си това да се беше случило с нашата партия, какво знамение щеше да бъде, антикорупционни фондове, това щеше да е нещо ужасно. Цитирам буквално, че заместител ръководителят на Народното събрание написа на листче, по този начин както Пламен Узунов с торбичките, махат телефоните, взимат торбичките, листчето във вътрешния джоб. Пише на листче за народен представител по половин милион. По моята сметка им трябваха 30 депутата за създадат държавно управление. 30 по 500 прави 15 милиона запас. Откъде?, попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Бургас.

Чудя се по какъв начин този пазител на правото министър Рашков не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС. Радев и министър председателят не се намесиха Той споделя, че на листче пред камери за народен представител, кой е този народен представител, коъде е това лисче, кдъе се случи това. Защо господин Йорданов, който приказва за ГЕРБ, че е мафиотска конструкция, като същински мафиот мълчи дни наред и чак през вчерашния ден споделя за този грамаден рушвет от половин милион за народен представител, попита Борисов.

Когато се прави едно закононарушение и си мълчиш за него дни наред също несъмнено има някакъв текст, за какво ги прикриваш тези хора. Ще забраня на сътрудниците от ГЕРБ до момента в който не се обясни кой заплати да смъкват на патриарха и на основния прокурор, с цел да го създадат лесна цел. Кой заплати и какъв брой да смъкна защитата на основния прокурор, попита Борисов. Защо Капон, Хаджигенов, Мая, пък и Христо Иванов мълчат по този случай, съобщи водачът на ГЕРБ.

Всичките тези антикорупционери, както с назовават или протестни партии. Те в случай че бяха протестни партии и хората ги харесваха, нямаше да са последни на всички избори. Повече ще разясняваме единствено по кое време, на кого и по какъв начин ще повдигат обвинявания. Този скандал няма да оставим да се замете под килима. Оставам на всички толкоз доста обичащи да се вършиме на проверяващи публицисти да разберете за какво, по кое време по какъв начин кой къде направиха във всички случаи няколко състава на закононарушение от висши длъжностни лица, зад които стои персонално Радев, тъй като той е техен татко. Той се разпорежда с политическите партии, както откри за добре. Дава им задания, дефинира им периоди, нарушава Конституцията към този момент непрестанно. Колко време чакаме да разберем министър а на стопанската система е или не е непознат жител, попита Борисов.

Срещу мен вършиха закон в случай че си спомняте кмет не можеше да бъде ръководител на партия. Защо Радев разпорежда и обвързва нещо, което не е негова работа. Дали ще се актуализира бюджет, дали ще се прави План за възобновяване, това е работа на Народното събрание, съобщи водачът на ГЕРБ.

Виждате ли какъв финансов запас е изсипан против нашето държавно управление и ГЕРБ в компроматната война, щом за народен представител се поставя половин милион, да купиш народен представител за половин милион, представяте ли си какво е изсипано против нас. Защо не вкарват в закона това, което даже и Радев призна, че би трябвало да се броят квитанциите от машините? Защото сред машината и софтуера манипулират изборите и в случай че вкарат този текст да броим квитанциите, ще ги хванем, посочи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/579184650112181
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР