Ще трябва да сте истински гений, ако искате да забележите

...
Ще трябва да сте истински гений, ако искате да забележите
Коментари Харесай

Всеки може да забележи тези три мечки, но вие сте истински гений, ако можете да видите четвъртата

Ще би трябвало да сте същински талант, в случай че желаете да забележите четвъртата мечка, която се крие в това изображение.

Колко положителни са вашите умения за усещане? Можете ли да посочите неточности в картина за секунди или да намерите скрити детайли в разхвърляни изображения за нула време? Ако смятате, че имате каквото е належащо, тогава би трябвало да изпробвате тази объркваща главоблъсканица, за която се твърди, че е толкоз сложна, че единствено един на всеки пет души може да я реши. Всичко, което би трябвало да извършите, е да намерите четири мечки на изображението по-долу и до момента в който съвсем всеки може да забележи три за нула време, последната мечка е скрита толкоз добре, че единствено гении могат да я виждат.

Погледнете от близко изображението нагоре. Разхвърляната сцена в спалнята, основана от компанията за предпазване Urban Locker, е цялостна с неразбория, в това число облекла и играчки, които покриват пода. Но измежду бъркотията има четири плюшени мечета, които би трябвало да намерите - и едно от тях е по-тру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР