Ще трябва да се постараем да сглобим отбор извън най-острите

...
Ще трябва да се постараем да сглобим отбор извън най-острите
Коментари Харесай

Христо Иванов каза какво е нужно за кабинет с втория мандат

„ Ще би трябвало да се постараем да сглобим тим отвън най-острите политически борби. “ Това коментира председателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

„ Трябва да се търси подобен кабинет, който да е отвън кръга на политическите сили, които ще застанат зад него, тъй като това явно аритметично не може да бъде задоволително. Ние ще би трябвало да се постараем да сглобим един тим, който да бъде малко отвън най-острите борби и разграничителни линии. Ако ги пренесем върху кабинета, той няма да бъде определен “, счита Иванов.

Той разяснява, че водачите би трябвало да останат в Народното събрание.

„ Там от една страна би трябвало да остане борбата. От друга страна пък ще би трябвало ние да поемем отговорността да търсим, макар борбата, някакви допирни точки и то на ежедневна база. При неналичието на устойчиво болшинство се видя, че отиването в другата прекаленост, при която хора, които нямат политически опит, влизат с летящ старт на най-високото равнище. Те има своите позитиви, тъй като те са упованието за ободряване, само че в същото време основава избрани проблеми “, сподели още Христо Иванов.

Той съобщи, че имат политическа отговорност да търсят формула за кабинет и че водят диалози през цялото време. Според него би трябвало да се беседва с всички системи виновни политически сили, които „ не слагат под подозрение евроатлантическата ориентировка “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР