Ще трябва да се избира между нищото и Радев. Не

...
Ще трябва да се избира между нищото и Радев. Не
Коментари Харесай

Иво Инджев: Ще трябва да се избира между нищото и Радев

 Ще би трябвало да се избира сред нищото и Радев. Не желая да наскърбявам другите претенденти, които очевидно ще бъдат статисти, само че това ще е боксов мач в доста неравностойно състояние.

Така разяснява идните президентски избори журналистът Иво Инджев в предаването " Лице в лице " по бТВ.

Според него няма претендент, който ще се осмели да застане против сегашния държавен глава и да бъде негова съответна конкуренция.

" Само от Демократична България може да излезе сериозна опозиция ", счита той.

Журналистът сподели, че възможен претендент на ГЕРБ за първия пост в страната няма да успее да събере поддръжка отвън структурите на партията, даже и да става въпрос за Бойко Борисов.

" ГЕРБ и техният водач реализираха това, което реализира Путин в Русия – да се изолира от целия свят. Така те се изолираха от целия политически живот у нас. Борисов няма никаква поддръжка отвън ядрото на ГЕРБ. Очевидно Радев има по-голяма и по-широка поддръжка, а Борисов се опасява от това да бъде обичай ", разяснява Инджев.

Иво Инджев твърди, че по време на 46-ото Народно заседание партията на експремиера е " стояла в профил и е интригантсвала " и в края на Народното събрание е съумяла да възвърне статуквото, като нейната идната цел ще бъде да се върне на власт посредством избори и да повтори " номера на перестройката ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР