ще тръпнат в очакване на метри от големия финал кой

...
ще тръпнат в очакване на метри от големия финал кой
Коментари Харесай

Един ще си тръгне завинаги на крачка от финала на Hell’s Kitchen

ще тръпнат в очакване на метри от огромния край кой ще бъде първият от 4-мата финалисти – Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин, който ще напусне вечно Hell’s Kitchen. Поредно мъчно предизвикателство в кухнята на началник Виктор Ангелов, доста тежка, само че и вдъхновяваща вечерна резервация, комплицирани ВИП поръчки и лицемерни игри за напреднали ще бележат първия от решаващите тази седмица епизоди на Кухнята на Ада. В четвъртък, 30 май, от 21:00 часа единствено по NOVA, ще можем да гледаме финала на втория сезон на Hell’s Kitchen България .

Новобранци в кухнята ще се наредят един до друг до професионалните топ готвачи, с цел да сътворят симфония в паница в първия кулинарен кражок Hell’s Kitchen. Актрисата Ернестина Шинова, футболистът Ваня Джаферович, топ моделът Алекс Богданска и поетът и водещ на „ На Кафе “ по NOVA Илиян Любомиров ще сложат кухненските престилки, с цел да се учат от четиримата мускетари в Кухнята на Ада.
 Тихомиров и Ернестина Шинова NOVA
Едни ще са спокойни като канара, други ще пуснат суматохата да завладее сърцата им, а трети ще си тръгнат стремително от полесражението с най-извинителната причина в света – първото бащинство.
 Ваня Джаферович и Чилева NOVA-->
Шеф Виктор Ангелов обаче ще бъде хладнокръвен в оценките и ще следи зорко дали неговите топ готвачи ще съумеят да предадат своите познания и умения на новобранците в кухнята.
 Никола и Алекс NOVA
Залогът е огромен – имунитет за вечерната рецзервация и пряк билет за челната тройка на Кухнята на Ада. Кой ще победи? Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 часа довечера.
 Веско и Илиян NOVA
Една невъзможна, много оспорвана, само че и доста вдъхновяваща вечерна резервация ще чака четиримата финалисти в Hell’s Kitchen довечера. Към своите най-хубави професионални готвачи, които се борят за премията от 100 хиляди лв. и в контракт в неговия екип, началник Виктор Ангелов ще е безпощадно придирчив и този път. Със сигурност няма да е задоволително единствено да се готви и да се издават ястия на паса, ще е нужна оптималната точност към всеки подробност, а храната да е съвършено приготвена и „ по часовник “. Ако ли не началник Виктор Ангелов ще бъде извънредно отчаян от своите 4-ма елитни черни командоси.

Ще съумеят ли да се оправят експертите или стремежът им за място на финала ще им изиграе неприятна смешка? Една специфична ВИП поръчка на артиста Костантин и неговата дребна принцеса Марияна ще постави началото на драмите в Hell’s Kitchen. Ще последват компликации с оризовите заготовки, проблеми с пресготвени яйца и бомба със закъснител, която може да взриви Кухнята на Ада.

 Константин NOVA

Въпреки лицемерието и интригите, които няма да липсват по време на вечерна резервация гостите на Hell’s Kitchen ще останат удовлетворени. Един обаче ще си тръгне вечно от Кухнята на Ада. Кой ще бъде той ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР